Seurakuntavaalien mainosvideo on tässä – katso, miten kirkko kertoo itsestään

Syksyn seurakuntavaalien mainosvideo on julkaistu. Vaaleista kertovalla ja ehdokkaita mukaan herättelevällä videolla kuvataan ihmiselämän kirjoa lapsuudesta vanhuuteen. Videolla puhutaan luottamuksesta ja luopumisesta sekä uskosta, toivosta ja rakkaudesta.

Videon on tuottanut tuotantoyhtiö Drama Moving Pictures. Videosta on julkaistu suomen- ja ruotsinkieliset versiot tekstityksillä ja ilman.

Seurakuntavaalien kampanjapäällikkö Hanna Piira kertoo, että videot ovat somesisältöä, jonka tarkoituksena on herättää tunteita ja keskustelua kirkon roolista yhteiskunnassa.

– Seurakuntavaalien mainosvideolla pyritään luomaan positiivista mielikuvaa kirkosta ja sillä halutaan tavoittaa uusia ehdokkaita ja äänestäjiä. Toivomme, että videon katsottuaan ihmiselle jäisi mieleen, että usko, toivo ja rakkaus ovat läsnä elämän eri hetkissä ja että seurakunnissa tehdään tärkeää työtä perheiden, vanhusten ja nuorten parissa, Piira sanoo.

Syksyn seurakuntavaalit järjestetään 18.11. Vaaleissa valitaan luottamushenkilöt kirkkovaltuustoihin ja seurakuntaneuvostoihin.

Kuva: Kuvakaappaus seurakuntavaalien mainosvideosta.

Lue myös:

Näin mainostavat ruotsalaiset seurakunnat – katso viimeisen päälle tehty video