Seurakunta pystyttää DBTL:n kävijöille baarin

Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä tarjoilee Down By The Laituri -festivaalilla ”sata prosenttisen raikasta turkulaista kraanavettä”. Kraanavesibaarissa tarjolla on muun muassa kurkku-, lime- ja minttuvettä jäillä tai ilman.

– Olisimme voineet tilata pullovettä, mutta ajattelimme, että miksi tilaisimme, kun meillä on todella hyvää kraanavettä. Kraanavesi on ekologista ja puhdasta, perustelee oppilaitospappi Laura Kajala, joka on mukana festivaaleilla.

Kraanaveden tarjoilun lisäksi seurakunnan työntekijät pesevät festivaalivieraiden jalkoja. Idea jalkojen pesusta nousi Kajalan mukaan kokemuksista festivaalien arjesta. Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä on osallistunut DBTL:n erilaisin tempauksin jo vuosien ajan.

Kraanavesibaari ja jalkojenpesupiste eli SPAppila palvelee festivaalivieraita lauantai-iltana kello 17–20 festivaalin ilmaisalueella, Paavo Nurmen puiston Yläkentällä. SPAppilan palvelut ovat ilmaisia. Lauantai-iltana festivaalien maksullisella puolella esiintyy myös seurakuntayhtymän sponsoroima artisti Juha Tapio.

Kuva: Tuija Pyhäranta

Lue myös:

Pyhää vettä ja kondomeja – miten kirkko näkyy festivaaleilla?

Papit tulevat iholle DBTL:ssa

Edellinen artikkeliSymboli: Ristin sanoma on voitto kuolemasta
Seuraava artikkeliArvio: Kuolleesta talosta kruunaa Savonlinnan kesän

Ei näytettäviä viestejä