Sansa tuo ison paketin raamattuopetusta mobiiliin


Sanansaattajat SANSA uusi205 -sovellus tuo iPhonen ja iPadin käyttäjien ulottuville noin 600 tuntia raamattuopetusta. Medialähetys Sanansaattajien julkaisema RKK-ohjelmat -niminen sovellus perustuu jo yli 16 vuoden ajan radioituun ohjelmaan, jossa teologian lisensiaatti Jukka Norvanto opettaa Raamattua. Älypuhelimiin ladattava sovellus julkaistiin Sansan 40-vuotispäivänä 9. kesäkuuta.

– Älypuhelimen käytöstä vain 5 prosenttia on enää puheluita. RKK -ohjelmalla on kolmella kotimaisella radiokanavalla noin 200 000 viikkokuuntelijaa, ja opetuksia voi kuunnella internetistä, äänitteinä ja lukea kirjoina. Haluamme tarjota monipuolisia vaihtoehtoja Raamatun opiskeluun, joten nyt on applikaation aika, kertoo Sansan mediakehitysjohtaja Ilkka Kastepohja.

Sovellus tuo tarjolle yli 1400 yksittäistä raamattuopetusta, joiden avulla voi opiskella Raamatun lähes kannesta kanteen. Sansan tuottama sovellus on toteutettu pääosin vapaaehtoisvoimin. Kastepohja kertoo, että seuraava askel on sovelluksen saaminen myös Android- ja Windows-käyttöjärjestelmien puhelimiin.

Medialähetys Sanansaattajat on yksi kirkon seitsemästä lähetysjärjestöstä.

Edellinen artikkeliKansanedustajat tahtovat selkeyttä vapaaehtoistyöhön
Seuraava artikkeliSeurakuntalaisen kommenttikirjoittelussa ei rikosta – yksi tapaus vielä kesken

Ei näytettäviä viestejä