Prinssi Jusuf ja Musta Barbaari Maata näkyvissä -festareille

Marraskuussa vietettävien Maata Näkyvissä -festareiden ohjelma on julkaistu. Lauantain pääesiintyjäksi on kiinnitetty manchesteriläinen hip hop-, rap- ja dance-yhtye LZ7.

Yhtye on esiintynyt tapahtumassa viimeksi vuonna 2014 ja sillä on Suomessa laaja fanijoukko.

− LZ7 on vuodesta toiseen yksi festareiden toivotuimmista ulkomaisista artisteista, tapahtuman projektipäällikkö Lauri Halme sanoo.

Perjantain pääesiintyjänä nähdään yhdysvaltalainen rockyhtye Hawk Nelson.

Edellisten lisäksi Maata Näkyvissä -festareiden lavalle nousevat brittiläinen poppia, EDM:ää ja rapia sekoittava Twelve24 ja tapahtuman pääpuhuja Dan Weber, joka tulee Yhdysvalloista.

Kotimaisista gospelartisteista festarilavalla nähdään muun muassa räppäri Mikaveli, gospelrockin kärkinimi kls. sekä ensi kertaa Maata Näkyvissä -festareilla esiintyvä Bros & Sis -ylistysbändi. Sunnuntain pääesiintyjänä on kotimainen EDM-trio Audile.

Perjantai-illan esiintyjiin kuuluvat myös rap-artistit Prinssi Jusuf ja Musta Barbaari, jotka ovat alun perin tulleet tunnetuksi Salil eka, salil vika -musiikkivideosta. Prinssi Jusuf tunnetaan myös kristillisen Pastorit-rapyhtyeen jäsenenä.

Maata Näkyvissä -festareita vietetään tänä vuonna 32. kerran 18.−20.11.2016. Se on yksi Euroopan suurimmista kristillisistä nuorten tapahtumista. Paikalle odotetaan tänäkin vuonna yli 25 000 nuorta ympäri Suomea. Tapahtuman järjestävät Sleyn nuorisotyö ja Turun evankelis-luterilaiset seurakunnat.

Kuva: © SPixels. Yleisöä LZ7:n keikalla vuonna 2014 Maata Näkyvissä -festareilla.

Edellinen artikkeliProfessori Hallamaa: Paha on nopeaa – hyvyys tarvitsee aikaa
Seuraava artikkeliEssee: Pullonkaulojen vuoksi henki ei kulje somessa

Ei näytettäviä viestejä