Pastori innostui parisprintistä – saatanallinen ylinopeussakko

Pastori Kari Kanala ajeli eilen mökiltä kotiin päin ja kuunteli samalla pariviestisprintin selostusta radiosta. Yllätys oli suuri, kun taustapeilissä alkoivat vilkkua poliisin valot.

– Ajelin siinä ihan tuttuja reittejä ja ajatukset olivat pariviestisprintissä. Satuin painamaan kaasua juuri sillä kohdalla, jossa oli poliisin ylinopeustutka, Kanala kertoo Kotimaa24:lle.

Poliisi tiedusteli Kanalan ammattia ja totesi ylinopeussakon summan laskettuaan, että nyt tuli pastorille aika hurja luku. Sakkoa kertyi yhteensä 666 euroa.

Huvittava yhteensattuma vetää Kanalan kuitenkin myös vakavaksi.

– Onhan se aika hurja luku, myös summana. Se laittaa miettimään. Tämä oli hyvä opetus, aina pitää olla tarkkana liikenteessä, Kanala sanoo.

Kari Kanala kirjoitti ylinopeussakostaan Facebookissa:…

”Sanonta ’penni ajatuksistasi’ sai eilen uuden luvun. Mulla ne ajatukset ovat poliisin stalker-tutkan mukaan 666 euron arvoiset. Euran mökiltä ajaessa mieli oli totaalisesti pariviestisprintin karsintojen selostuksessa ja niinpä hämmästyin, kun poliisin valot vilkkuivat takapeilissä. ’Tästä tulee muuten pastorismiehelle maksettavaksi aika hurja luku’, totesi poliisi lakonisesti.”

Edellinen artikkeliEduskunnassa keskustellaan avioliittolaista – Kalliossa rukoillaan
Seuraava artikkeliKirkkohallituksen asiantuntija suhtautuu varauksella valvontakameroihin rippikoulussa

Ei näytettäviä viestejä