Olarin seurakunta laajentaa tilojaan kauppakeskuksessa

Olarin seurakunnan palvelut kasvavat ja monipuolistuvat kauppakeskus Isossa Omenassa. Mukaan toimintaan tulee lisäksi Esbo svenska församling.

Tavoitteena on yhdistää monenlaisia toimintoja samaan tilaan. Suurimmasta huoneesta tulee kappeli ja monitoimitila, jossa voidaan viettää nuorekasta Risteys-messua bändimusiikin soidessa tai kokoontua kahvittelemaan yhdessä.

– Olarin seurakunta haluaa olla keskellä elämää, siellä missä ihmiset liikkuvat. Iso Omenahan on ”kuin pieni kaupunki”. Kaupunkiin sopii luontevasti kappeli ja paikka, jossa ihmiset voivat kohdata toisiaan, Olarin seurakunnan kirkkoherra Salla-Maria Viitapohja kertoo.

Viitapohja toteaa, että seurakunnassa on ideoitu monenlaista toimintaa tiloihin. Nuoria varten tiloihin rakennetaan erillinen bänditila ja pelihuone. Päivisin tiloissa järjestetään lapsille ja heidän vanhemmilleen avointen ovien kerhotoimintaa. Aikuisille on omaa toimintaa aikuisten kerhotilassa. Viikonloppuisin tilassa voidaan järjestää ristiäisiä ja häitä.

Uusien seurakunnan monitoimitilojen käytössä on noin 700 neliömetriä kauppakeskuksen ensimmäisessä kerroksessa ja ne avataan Ison Omenan laajennusosan ensimmäisen vaiheen avauksen yhteydessä elokuussa 2016.

Lue myös:

Piispa halkeaa Isossa Omenassa

Espoolaisessa kauppakeskuksessa kastetaan useita lapsia

Edellinen artikkeliVia Cruciksesta valokuvanäyttely
Seuraava artikkeliVäitös: Luterilainen perintö ja Venäjän toimet edistivät lukuopetusta

Ei näytettäviä viestejä