Mysteerikuva: Mikä porukka pitää kokousta? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

Kotimaalla on menossa 114. vuosikerta. Lehden valokuva-arkistossa on monta laatikollista vanhoja kuvia, joissa ei ole kunnollista tietoa siitä, milloin ja mistä tilanteesta kuva on otettu.

Mysteerikuva-sarjassa Kotimaa24 julkaisee kuvia arkistosta. Kuvat kertovat niin Kotimaan, kirkon kuin Suomenkin menneistä vuosikymmenistä.

Tämänviikkoisessa valokuvassa joukko ihmisiä istuu pöydän ääressä. Heillä on papereita edessään, ja menossa on jonkinlainen kokous. Mistä tilanteesta on kyse? Missä ja koska kuva on otettu? Tunnistatko kuvassa olevia henkilöitä?

Nähdäksesi paremmin klikkaa kuvaa suuremmaksi. Jos sinulla on tietoa kuvasta, kerro se joko Kotimaa24:n Facebook-sivulla tai viestillä osoitteeseen: kotimaa24@kotimaa.fi. Mysteerikuva on julkaistu myös 15.8. ilmestyneessä Kotimaassa.

Tekstejä saatetaan käyttää osana seuraavia mysteerikuvajuttuja, joissa käsitellään kuvien taustoja.

Edellisen kuvan ratkaisu

Edellinen kuva julkaistiin 9.8. Siinä oli kyse keskustelutilaisuudesta. Lukijat tunnistivat kuvan henkilöistä erityisesti kaksi keskimmäistä eli Antti Saarelman ja Heikki Räisäsen. Kuvassa oikealla olleen henkilön edessä olevassa kyltissä lukee Kuismanen. Vasemmalla oleva henkilö on Lasse Halme. Tilaisuus on helvetti-aiheinen paneeli Teologian Ylioppilaiden Tiedekuntayhdistyksen (TYT) vuosipäivässä vuonna 1990, paikkana Helsingin tuomiokirkon krypta.

Kuva: Kotimaan kuva-arkisto / Matti Karppinen

Lue myös:

Mysteerikuva: Mikä keskustelu kynttilän valossa? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

Mysteerikuva: Mikä lähetystö ja missä? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

Mysteerikuva: Papistoa pihalla? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

***

Seuraa Kotimaata Facebookissa ja Twitterissä.

Jos et ole vielä Kotimaan tilaaja, voit tilata lehden täältä.