Mysteerikuva: Kuka kaataa kahvia ja missä? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

Kotimaan valokuva-arkistossa on monta laatikollista vanhoja kuvia, joissa ei ole kunnollista tietoa siitä, milloin ja missä tilanteessa kuva on otettu. Mysteerikuva-sarjassa Kotimaa ja Kotimaa24 julkaisevat kuvia arkistostaan.

Tämänviikkoisessa kuvassa on tuttu tilanne: emäntä kaataa kahvia. Mutta missä kuva on otettu ja mistä tilanteesta on kyse? Tunnistatko kuvan henkilöitä?

Jos sinulla on tietoa kuvasta, kerro se viestillä osoitteeseen: kotimaa24@kotimaa.fi tai Kotimaa24:n Facebook-sivulla, jossa kuva myös julkaistaan.

Tekstejä saatetaan käyttää osana seuraavia mysteerikuvajuttuja.

Kuva: Risto Krogerus

Edellisen kuvan ratkaisu

Edellisestä mysteerikuvasta kirjoittaa Helena Lamponen: "Kuvassa oikealla on tuttu henkilö: tunnistin seisten olevan naisen tädikseni, joka nyttemmin on jo edesmennyt. Kyseessä on teologian maisteri Salli Lamponen, joka toimi pitkään Suomen Lähetysseuran eri kentillä. Minulla ei ole tietoa siitä, missä tilaisuudessa ja milloin kuva on otettu."

Muut lukijat tunnistivat, että kyse on Seppo Juntusen rukous- ja parantamistilaisuudesta 80- ja 90-lukujen taitteessa, mahdollisesti Hämeenlinnassa. Kyseessä on myös ilmeisimmin Juntusen ja Pirkko Jalovaaran yhteinen tapahtuma, sillä myös kuvan takaosassa näkyy rukousjono.

Lue myös:

Mysteerikuva: Kuka rukoilee ja missä? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

Mysteerikuva: Ketkä seisovat albat päällä? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

Mysteerikuva: Ketkä puhuvat kenelle? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

Mysteerikuva: Ketkä naiset kokoustavat? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

Mysteerikuva: Ketkä laulavat ja missä? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

***

Seuraa Kotimaata Facebookissa ja Twitterissä.

Jos et ole vielä Kotimaan tilaaja, voit tilata lehden täältä.