Mysteerikuva: Ketkä veisaavat? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

Kotimaalla on menossa 114. vuosikerta. Lehden valokuva-arkistossa on monta laatikollista vanhoja kuvia, joissa ei ole kunnollista tietoa siitä, milloin ja mistä tilanteesta kuva on otettu.

Mysteerikuva-sarjassa Kotimaa24 julkaisee kuvia arkistosta. Kuvat kertovat niin Kotimaan, kirkon kuin Suomenkin menneistä vuosikymmenistä.

Tämänviikkoisessa valokuvassa joukko ihmisiä veisaa. Mistä tilanteesta on kyse? Missä ja koska kuva on otettu? Tunnistatko kuvassa olevia henkilöitä?

Nähdäksesi paremmin klikkaa kuvaa suuremmaksi. Jos sinulla on tietoa kuvasta, kerro se joko Kotimaa24:n Facebook-sivulla tai viestillä osoitteeseen: kotimaa24@kotimaa.fi.

Tekstejä saatetaan käyttää osana seuraavia mysteerikuvajuttuja, joissa käsitellään kuvien taustoja.

Edellisen kuvan ratkaisu

Edellinen kuva julkaistiin 14.6.2019. Siinä oltiin kokouksessa, ja yksi läsnäolijoista pyysi puheenvuoroa kättään kohottamalla. Lukijat tunnistivat hänet vankilapappi Jarmo Rauhalaksi. Rauhalan vieressä istui Kirkkohallituksen kriminaalityön sihteeri Pekka Viirre. Kuvasta oltiin tunnistavinaan myös Juha Väliaho. Kuvauspaikaksi arveltiin oikein Dipolia Espoossa, jossa pidettiin kirkon diakonia- ja yhteiskuntatyön päivät vuonna 1993.

Tämänkertainen kuva: Kotimaa kuva-arkisto / Jukka Granström

***

Seuraa Kotimaata Facebookissa ja Twitterissä.

Jos et ole vielä Kotimaan tilaaja, voit tilata lehden täältä.