Mysteerikuva: Ketkä siunaavat? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

Kuva: Kotimaan kuva-arkisto / Mikko Hormio

Kotimaan valokuva-arkistossa on monta laatikollista vanhoja kuvia, joissa ei ole kunnollista tietoa siitä, milloin ja missä tilanteessa kuva on otettu. Mysteerikuva-sarjassa Kotimaa julkaisee kuvia arkistostaan.

Tämän viikon kuvassa on kasvot kameraan päin kolme pappia, joista yksi on myös piispa. Kaksi henkilöä on selin. Tunnistatko kuvan henkilöitä? Mistä tilanteesta on kyse? Missä ja milloin kuva on otettu?

Jos sinulla on tietoa kuvasta, kerro se viestillä osoitteeseen: kotimaa24@kotimaa.fi tai Kotimaan Facebook-sivulla, jossa kuva myös julkaistaan.

Edellisen kuvan ratkaisu

Viime viikon mysteerikuvasta kirjoittaa Veli-Matti Hynninen:

"Kuva on Enonkosken luterilaisen luostarin yhdestä esittelytilanteesta luostarin syntyvaiheessa 1990-luvun alussa [helmikuussa 1994]. Vasemmalla Mikkelin hiippakunnan tuomiokapitulista pastori Ouri Mattila vieressään Kulosaaren seurakunnan täysin palvellut diakonissa Elsi Kaarakainen ja oikealla sisar-Virva eli luostarin ensimmäinen luostarisisareksi vihitty Virva Tyrväinen."

Luostariyhteisössä oli aluksi neljä asukasta, joista käytettiin mediassa usein vain etunimiä: Kaarina (kuvassa), Elsi, Virva ja Jukka (ei näy kuvassa).

Lue myös:

Mysteerikuva: Ketkä hymyilevät ja miksi? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

***

Seuraa Kotimaata Facebookissa ja Twitterissä.

Jos et ole vielä Kotimaan tilaaja, voit tilata lehden tai näköislehden täältä.