Mysteerikuva: Ketkä kokoontuvat kelotalolla? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

Kuva: Kotimaan kuva-arkisto

Kotimaan valokuva-arkistossa on monta laatikollista vanhoja kuvia, joissa ei ole kunnollista tietoa siitä, milloin ja missä tilanteessa kuva on otettu tai mihin se liittyy.

Mysteerikuva-sarjassa Kotimaa julkaisee kuvia arkistostaan. Kuvat kertovat pääosin oman aikansa kirkollisesta elämästä ja tapakulttuurista.

Tämän viikon kuvassa on joukko ihmisiä ison kelotalon edessä. Läsnäolijoista kolme on pappeja. Tunnistatko kuvan henkilöitä? Missä ja milloin kuva on otettu? Mistä tilanteesta on kyse?

Jos sinulla on tietoa kuvasta, kerro se viestillä osoitteeseen: kotimaa24@kotimaa.fi tai Kotimaan Facebook-sivulla, jossa kuva myös julkaistaan.

Edellisen kuvan ratkaisu

Viime viikon mysteerikuvaan tuli paljon tunnistuksia, osin ristiriitaisiakin.

Pirre Saario kirjoitti: "Kuvassa on Pekka Simojoki ja Jukka Orpana ja oikealla silloinen Anne Lipasti, nykyisin Ijäs. He kaikki asuivat 1980-luvun alussa Lähetystalolla. Kuva voi olla Opiskelijoiden lähetysliiton illasta tms."

Hans Krause kirjoitti: "Vasemmalla Sirkku ja Kerttu Lipsanen."

JM Bäckman kirjoitti: "Lähetystalolla otettu kuva, ehkä myyjäisissä. Lähetysmyyjäisten yhteydessä Lähetysseuran musikantit tapasivat soitella käytävillä. Itsekin usein olin. Sanoisin, että kuva otettu ennen vuotta 1984. 1980-luvun alussa?"

Lue myös:

Mysteerikuva: Mikä ryhmä laulaa? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

***

Seuraa Kotimaata Facebookissa ja Twitterissä.

Jos et ole vielä Kotimaan tilaaja, voit tilata lehden tai näköislehden täältä.