Mysteerikuva: Keskustelu vaikuttaa lennokkaalta – keitä ovat keskustelijat?

Kotimaan valokuva-arkistossa on monta laatikollista vanhoja kuvia, joista ei kunnolla käy ilmi milloin ja missä kuvat on otettu tai keitä niissä on.

Mysteerikuvasarjassa Kotimaa julkaisee näitä kuvia pyytäen lukijoiden apua kuvien tunnistamiseen.

Tämän viikon mysteerikuvassa on eloisaa menoa mahdollisesti jonkin palaverin päätteeksi. Tunnistako kuvan henkilöt tai henkilöitä, ja mikä mahtaa olla tilanne? Vaatteiden perusteella kuva saattaisi olla 1980-luvulta.

Jos sinulla on tietoa kuvasta, kerro viestillä osoitteeseen toimitus@kotimaa.fi, aiheeksi mysteerikuva, tai Kotimaan Facebook-sivuilla, jossa kuva myös julkaistaan.

EDELLISEN VIIKON Mysteerikuvan (Kotimaa 9/23) tilaisuuden luonne, aika ja henkilöt tunnistettiin hyvin, kiitos kuvassa olleen Rauno Elomaan.

Hänen antamiensa tietojen mukaan kuvassa delegaatio luovuttaa 15.6.1984 Kirkon Nuorisopäivien väkivaltaviihteen vastaisen vetoomuksen opetus- ja kulttuuriministeri Gustav Björkstrandille. Allekirjoituksia oli 2452.

Luovuttajina ovat Heli Savolainen, Rauno Elomaa, Markku Porvari ja Eva Kurtze.

Savolainen ja Elomaa työskentelivät 1980-luvulla Kirkon Nuorisotyön Keskuksessa. Porvari oli Lahden seurakuntien hallintojohtaja ja Kurtze arvatenkin edusti delegaatiossa nuorisoa.

 

* * *

Haluatko tutustua Kotimaa-lehteen?

Tilaa Kotimaan näytelehti ilmaiseksi täältä. Lähetämme PDF-lehden sähköpostiisi. Näytelehden tilaaminen ei edellytä jatkotilausta. Näytetilauksen voi tehdä vain kerran.

Antoisia lukuhetkiä!