Lasten virsi -kirjaan etsitään kilpailulla ala­koululaisen kirjoittamaa laulu­tekstiä

Lasten ja nuorten keskus järjestää alakouluikäisille lapsille suunnatun virsisanoituskilpailun. Yksi teksti sävelletään lauluksi, ja se pääsee mukaan seuraavaan Lasten virsi -kirjaan, joka julkaistaan joulukuussa 2022.

Sanoituksen aihe on vapaa. Toiveena on löytää raikkaasti kristillinen sanoitus, joka kutsuu nykylapsia laulamaan.

Lasten virsi -kirjaa uudistetaan noin kymmenen vuoden välein ja haluamme tehdä sen yhdessä seurakuntien ja seurakuntalaisten kanssa. Meille on tärkeää saada teksteissä myös lasten oma ääni kuuluviin, musiikkikouluttaja Riikka Jäntti sanoo Lasten ja nuorten keskuksen tiedotteessa.

Finaaliin valitaan kymmenen parasta sanoitusta, joista lasten raati ja Lasten virsi -kirjan toimituskunta 2022 valitsevat voittajan. Voittaja julkistetaan syyskuussa. Kolme parasta sanoitusta palkitaan myös kirjapalkinnoin.

– Odotamme kovasti, millaisia laulusanoituksia lapsilta syntyy! Olemme alustavasti puhuneet tekstien julkaisemisesta myös Lastenkirkko-median kanavissa, Jäntti sanoo.

Laulutekstejä voi lähettää 19.4.–28.5. välisenä aikana Lasten ja nuorten keskuksen verkkosivuilta.

***

Seuraa Kotimaata
Facebookissa ja Twitterissä.

Jos et ole vielä Kotimaan tilaaja, voit tilata lehden tai näköislehden täältä.

Lasten virsi -kirjaan etsitään kilpailulla alakoululaisen kirjoittamaa laulutekstiä

Edellinen artikkeliEspoon Kotikirkko tyytyi poliisin lain­tulkintaan jumalan­palveluksista torilla – viime sunnuntaina paikalla kuusi henkilöä
Seuraava artikkeliSuomessa useita kertoja vieraillut ekumeenikko ja Vatikaanin merkittävä diplomaatti Edward Cassidy on kuollut

Ei näytettäviä viestejä