Kolumni: Vannoin valan kuningatar Elisabet II:lle ja hänen jälkeläisilleen – vieläkö se kestää?

Kuinka kauan vala kestää? Olen viime päivinä joutunut mietiskelemään tätä juridista ja teologistakin kysymystä uudella tavalla, kun kuningatar Elisabet II sai nukkua pois. Hänen tilalleen Ison-Britannian ja Pohjois-Irlannin yhdistyneen kuningaskunnan hallitsijaksi on noussut prinssi Charles, kuninkaana Charles III. On nimittäin niin, että toimin syksyllä 1999 yhden syksyn ajan Porvoon julistuksen koekaniinina Englannin kirkon pappina Lontoossa….

Kiitos, kun tuet luotettavaa journalismia!

Uuden tilaajan etu: Ensimmäinen kuukausi vain 1 €!

Innostutko ajankohtaisista aiheista ja laadukkaasta merkityksellisestä sisällöstä? Jos et ole vielä Kotimaan digitilaaja, nyt on loistava hetki tutustua mediaan ja aloittaa tilaus. Saat ensimmäisen kuukauden erikoishintaan vain 1 €, ja pääset syventymään kiinnostavaan sisältöömme välittömästi.

Erikoistarjous on voimassa vain rajoitetun ajan ja ainoastaan uusille asiakkaille.

Kuukauden tutustumisjakson jälkeen Kotimaan digitilaus jatkuu automaattisesti hintaan 9,90 €/kk, voit perua tilauksen koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu tästä

Edellinen artikkeliKolumni: Asioiden pohtiminen kasvokkain estää mielipiteiden irtautumista todellisuudesta – siksi synodaalikokouksella on merkitystä
Seuraava artikkeliRautio on vuoden kylä, sitkeiden ihmisten yhteisö ja mustan mullan sydänten maata

Ei näytettäviä viestejä