Kirkon Ulkomaanapu ja Malmin seurakunta saivat kunniamaininnat viestintäalan kilpailussa

Kuva: Kuvakaappaus ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry:n verkkosivuilta.

Kirkon Ulkomaanavun Tekoja-lehti ja Helsingin Malmin seurakunnan Älä pelkää -mediakokonaisuus ovat saaneet kunniamaininnat Oma Media -kilpailussa, jossa palkittiin vuoden parhaita organisaatiomedioita. Oma media -kilpailun järjestää ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry.

Tuomariston mukaan Kirkon Ulkomaanavun Tekoja-lehti on lukijaystävällinen julkaisu, jonka kuvamateriaali on monipuolista ja tyyli selkeä sekä helposti hahmotettava. Tuomaristo kiittää lehden poikkeuksellisen hienoa tuotantoa sitä, että vakavia aiheita käsitellään ihmislähtöisesti ja korkealla ammattitaidolla.

Kunniamaininnan rohkeudesta sai Malmin seurakunta, jonka Älä pelkää -mediakokonaisuus uskaltaa perustelujen mukaan kohdata herkän aiheen arkailemattomasti. Mediakokonaisuus on kokeileva ja onnistunut tapa tuoda kirkkoa lähemmäs ihmisten arkea. Tuomaristo kiittää myös median lähestymistapaa, joka tuo niin toivoa kuin ratkaisuja sekä nostaa esiin alueen ihmisiä ja heidän tarinoitaan.

Älä pelkää -kokonaisuuteen kuuluvat Älä pelkää -lehti, Lasten pyhäinpäivä -tapahtuma sekä Kai Sadinmaan Kuolleiden podcast yhdessä Kirkko ja kaupunki -median kanssa.

Kolmannen kunniamaininnan sai Tampereen korkeakouluyhteisön Unit-lehti ja verkkolehti.

Varsinaisen Oma Media -arvion parhaana mediana palkittiin OP Ryhmän Rahapuhetta-podcast ja Metsä Boardin vuosikertomus.

***

Seuraa Kotimaata Facebookissa ja Twitterissä.

Jos et ole vielä Kotimaan tilaaja, voit tilata lehden tai näköislehden täältä.