Kirkkopäivät ja Lähetysjuhlat siirtyvät ensi keväältä vuoteen 2022

Yleisöä Jyväskylän Vanhassa pappilassa Kirkkopäivillä 2019. Kuva: Olli Seppälä

Ensi kevääksi suunniteltu Kirkkopäivien, Lähetysjuhlien ja Oulun seurakuntayhtymän yhteistapahtuma on päätetty siirtää koronatilanteesta johtuen vuodelle 2022.

– Ajassamme tärkeää on avoin dialogi, kuunteleminen sekä ymmärtävä ja kunnioittava kohtaaminen. Nämä teemat eivät vanhene vuodessa, eivätkä kymmenessä. Tapaamme siis kasvotusten Oulussa vuotta myöhemmin, vakuuttaa tapahtuman johtoryhmän puheenjohtaja, Kirkkopalvelujen johtaja Ilkka Mattila.

Tapahtuman teemana oli #yhdessä2021. Sille varattuna ajankohtana toukokuussa 2021 järjestetään virtuaalitapahtuma, jonka sisällöistä tiedotetaan myöhemmin. Virtuaalitapahtuman toteutuksessa on mukana Radio Dei.

Kirkkopäivät ja Lähetysjuhlat -tapahtuman pääjärjestäjät ovat Kirkkopalvelut, Suomen Lähetysseura ja Oulun seurakunnat. Ohjelma toteutetaan yhteistyössä kirkollisen, seurakunnallisen ja kristillisen järjestökentän, Oulun kaupungin, hiippakunnan, seurakuntien, Kirkkohallituksen sekä kulttuuri- ja seurakuntaelämän kanssa.

Kirkkopäivät ja Lähetysjuhlat järjestetään tavallisesti joka toinen vuosi. Edellisen kerran kokoonnuttiin Jyväskylässä vuonna 2019.

Kotimaata julkaiseva Kotimaa Oy kuuluu Kirkkopäiviä järjestävään Kirkkopalvelut-konserniin.

***

Seuraa Kotimaata Facebookissa ja Twitterissä.

Jos et ole vielä Kotimaan tilaaja, voit tilata lehden tai näköislehden täältä.