Kirkko ja kaupungin päätoimittajaksi 27 hakijaa

Pääkaupunkiseudun seurakuntien yhdistyvän median Kirkko ja kaupungin päätoimittajaksi oli 27 hakijaa, kertoo uutissivusto Valomerkki. Hakuaika umpeutui tänään keskiviikkona kello 12.

Hakijoista 15 antoi luvan nimensä julkaisemiseen: Pälvi Ahoinpelto, Heikki Hakala, Jaakko Heinimäki, Cindy Maarit D. Iskanius, Pauli Juusela, Riitta Kalliorinne, Tero Koskinen, Kari Latvus, Pekka Mäenpää, Tapani Ruokanen, Riku Siivonen, Kari Silvola, Totti Toivonen, Jarkko Tuusvuori ja Freija Özcan.

Osa hakijoista kutsutaan torstaina 22.9. pidettäviin haastatteluihin. Päätoimittajan valitsee Helsingin, Espoon ja Vantaan kirkkovaltuustojen nimittämä johtokunta. Siihen kuuluvat Helsingistä Kaisa Raittila, Pekka Salomaa, Teemu Laajasalo, Eeva Vallisaari ja Hanna Mithiku, Espoosta Jouni Mykkänen, Heikki Saraste ja Kirsi Rostamo ja Vantaalta Thorleif Johansson, Leena Kaseva ja Markku Jääskeläinen.

Kirkko ja kaupunkia tekee 20 hengen toimitus. Yhteinen painettu lehti ilmestyy joka toinen viikko, ja sen painos on noin 350 000. Uusi media haluaa päätoimittajan hakuilmoituksen mukaan olla ”maan johtava uskontoa, kirkkoa, elämänkatsomusta ja etiikkaa käsittelevä media”.

Kuva: Olli Seppälä

Lue myös:

Käppänät älkööt vaivautuko – Kirkko ja kaupunki hakee päätoimittajaa

Kirkko ja kaupunki voitti Valomerkin nimikisassa

Edellinen artikkeliMikkelin hiippakunnan tuomiokapitulin päätöksiä
Seuraava artikkeliLääninrovastin vaalin tulos Malmin rovastikunnassa

Ei näytettäviä viestejä