Kirkko ja kaupungin kustantamisesta jälleen valitus

KjaKlogo205Kirkko ja kaupungin kustannussopimuksesta. Päätöksen mukaan Kustannus-Oy Kotimaa voitti kilpailutuksen. Lehtiyhtymä valittaa markkinaoikeuden päätöksestä korkeimpaan hallinto-oikeuteen.

Lehtiyhtymän mukaan päätös on ristiriidassa markkinaoikeuden aiemmin vastaavissa valitustapauksissa tekemien ratkaisujen kanssa

Helsingin seurakuntayhtymällä ja Lehtiyhtymällä on väliaikainen kustannussopimus, joka on voimassa kunnes kustannuskilpailutuksen päätös on lainvoimainen. Kirkko ja kaupungin työskentely jatkuu toistaiseksi Lehtiyhtymällä.

Alunperin Kirkko ja kaupunki -lehden kustantamisesta vuosiksi 2012 – 2016 järjestettiin kilpailutus. Sen voitti Suomen Lehtiyhtyhmä. Kustannus-Oy Kotimaa valitti päätöksestä markkinaoikeuteen. Helsingin seurakuntayhtymä ei jäänyt odottamaan oikeuden päätöstä, vaan järjesti suoraan uuden kilpailutukseen. Sen voitti Kustannus-Oy Kotimaan ja Sanomapainon konsortio. Lehtiyhtymä puolestaan valitti markkinaoikeuteen, jonka päätöksestä se nyt on valittanut korkeimpaan hallinto-oikeuteen.

Kotimaa24 on osa Kustannus-Oy Kotimaata.

Lue prosessin vaiheista:

Lehtiyhtymän valitus Kirkko ja kaupungin hankintapäätöksestä hylättiin

M&M: Kirkko ja kaupungin kilpailutuksesta uusi valitus

Kirkko ja kaupunki takaisin Kustannus-Oy Kotimaahan

Kirkko ja kaupungin kilpailutus uusiksi

Kustannus-Oy Kotimaa valittaa Kirkko ja kaupungin kilpailutuksesta

Kirkko ja kaupungin kustantaminen siirtyy Lehtiyhtymälle

Edellinen artikkeliRäsänen antaa Simolalle anteeksi
Seuraava artikkeliEnglannin kirkko julkaisi rukouksen Williamin ja Catherinen poikavauvalle

Ei näytettäviä viestejä