Kirjailija Raija Oranen: Romaanin tekijä on kuin luoja, jonka täytyy rakastaa lapsiaan

Raija Oranen. Kuva Pete Lehto. Vapaa käyttöoikeus julkaistujen kuvien osalta. Muuten sovittava kuvaajan kanssa.

– Opiskeluajoista asti olen elänyt hirveällä kiireellä, ja mania vain pahenee. Minua ei enää oikein huvita muu työ kuin kirjoittaminen. Siinä voin mennä omaan maailmaani, jossa olen jumalan asemassa. Tarinassa määrään ihmisten ja asioiden ehdot, kirjailija Raija Oranen sanoo ja näyttää hämmästyttävän virkeältä. Orasella on ollut päällä jo pitkään hurja työtahti. Muuten tuskin olisi sataa…

Kiitos, kun tuet luotettavaa journalismia!

Uuden tilaajan etu: Ensimmäinen kuukausi vain 1 €!

Innostutko ajankohtaisista aiheista ja laadukkaasta merkityksellisestä sisällöstä? Jos et ole vielä Kotimaan digitilaaja, nyt on loistava hetki tutustua mediaan ja aloittaa tilaus. Saat ensimmäisen kuukauden erikoishintaan vain 1 €, ja pääset syventymään kiinnostavaan sisältöömme välittömästi.

Erikoistarjous on voimassa vain rajoitetun ajan ja ainoastaan uusille asiakkaille.

Kuukauden tutustumisjakson jälkeen Kotimaan digitilaus jatkuu automaattisesti hintaan 9,90 €/kk, voit perua tilauksen koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu tästä

Edellinen artikkeliKansalais­aloite kieltäisi niin kutsutut eheytys­hoidot lailla – ”Tarkoituksena ei ole sielun­hoidon tai uskonnon­vapauden kieltäminen”
Seuraava artikkeliSuomeen voisi ottaa mallia Englannin kirkon seurakunta­suunnitelmista, sanoo piispa Laajasalo – ”Yhteisöjen pitää saada olla teologisesti moni­muotoisia”

Ei näytettäviä viestejä