Kerro ajatuksesi, ota kantaa, keskustele – bloggaaminen on nyt vapaata Kotimaa24:ssä

Kotimaa24:ssä kuka tahansa voi nyt aloittaa oman blogin kirjoittamisen. Bloggaaminen edellyttää ainoastaan rekisteröitymistä. Samalla saa mahdollisuuden kommentoida uutisia ja muiden blogeja. Rekisteröityminen ei maksa mitään.

Rekisteröitynyt bloggaaja ja kommentoija sitoutuu noudattamaan käyttöehtoja, joiden mukaan blogikirjoituksissa sekä niiden ja uutisten kommenteissa tulee noudattaa asiallisuutta, myönteisyyttä ja rakentavaa suhtautumista toisiin kommentoijiin ja keskustelijoihin.

Bloggaajat omistavat itse tekstiensä sisällön ja voivat tarvittaessa poistaa blogiensa alla olevia kommentteja. Blogeja voi myös jakaa sosiaalisessa mediassa.

Kun kirjoitat uutena käyttäjänä ensimmäisen blogikirjoituksen, se näkyy blogien kronologisessa listauksessa, mutta ei heti vielä etusivulla. Ylläpito antaa blogille "etusivustatuksen".

Kotimaa24 on avoin kaikille, mutta Kotimaa Pro, johon sisältyy Kotimaan näköislehti, edellyttää voimassa olevaa tilausta. Kotimaa Pro käsittelee yksityiskohtaisemmin kirkon työntekijöiden, luottamushenkilöiden ja seurakunta-aktiivien asioita. Myös Kotimaa-lehdessä ilmestyneitä juttuja julkaistaan nettiversioina Kotimaa Prossa. Siellä julkaistaan myös hiippakuntien päätökset.

Kuva: Olli Seppälä