Kauppakeskus mainostaa Ramadan-alennuksia ja Id-juhlaa

Kauppakeskus Itis Helsingissä aloitti tänään Ramadan-kampanjan. Muslimien paastokuukauden aikana Itiksestä saa alennettuun hintaan esimerkiksi leluja, pöytäliinoja ja halal-lihaa.

Toive kampanjasta tuli alun perin kauppiailta, kertoo markkinointipäällikkö Anna Homén.

– Meillä toimii yrittäjäyhdistys, jonka hallituksessa oli puhetta asiasta. Siellä liikkeiden omistajat kysyivät, että kun Ramadan näkyy meillä hyvin voimakkaasti ja Id-juhla on ollut monta vuotta hyvä kauppapäivä, niin voisiko tämän huomioida jotenkin kauppakeskuksen markkinoinnissa.

Ramadanin päätteeksi kauppakeskuksessa järjestetään Id-al-fitr-juhla, jossa ohjelmassa on ainakin pomppulinna, hennatatuointeja ja kasvomaalausta.

Tämänvuotinen kampanja on laatuaan ensimmäinen Itiksessä ja tiettävästi myös Suomessa. Palautetta kampanjasta on tullut runsaasti jo nyt.

– En ole koskaan saanut näin paljon sähköpostia, Homén kertoo.

– Olen saanut 87 sähköpostipalautetta, joista yksi on ollut negatiivinen ja kaikki muut kiittäviä. Olemme tietoisia, että keskustelupalstoilla sävy on vähän toisentyyppinen, mutta sekä Itiksen Facebook-sivuille että henkilökohtaiseen työsähköpostiini on tullut valtavasti kiitosta.

Kuva: Itis