Kansanlähetys siunasi uudelle kaudelle 16 lähettiä ja 17 lasta

Hausjärven Ryttylässä viikonvaihteessa pidetyt Kansanlähetyspäivät kokosivat Ryttylän kesäkylään yhteensä noin 9 000 vierailijaa.

Sunnuntain lähetysjuhlassa siunattiin uudelle kaudelle 16 lähettiä ja 17 lasta. Matkaan siunaamisen toimitti Kansanlähetyksen lähetysjohtaja Mika Tuovinen avustajinaan lääninrovasti, Hausjärven kirkkoherra Jussi Kauranne, Viron kirkon piispa Joel Luhamets, apulaisjohtaja Teijo Peltola ja liittohallituksen puheenjohtaja Tuomo Heikkilä.

Matkaan siunatut suuntaavat ennestään tuutuihin kohteisiin Venäjälle, Etiopiaan, Japaniin, Saksaan, Viroon ja Lähi-itään.

– Teidän tehtävänne on todistaa kirkkaasti Jeesuksesta, Pyhän Hengen tehtävä on johtaa uskoon. Maailmassa ei ole hienompaa kutsumusta. Vaikka yksikään ei ottaisi sanomaa vastaan, sitä tulee julistaa, jotta ihmiset ja henkivallat kuulisivat, näkisivät ja ymmärtäisivät Jumalan rakkauden ja kunnian, Tuovinen sanoi.

Ensi kesänä Kansanlähetyspäiviä vietetään Kansanlähetyksen 50-vuotisjuhlan merkeissä. Teemana on silloin Ilo sanomasta.

– Meillä alkaa syksyllä uusi lähetyslinja, joten ensi kesänä matkaan siunattavissa saattaa olla myös aivan uusia lähettejä, sanoo Kansanlähetyksen viestintäpäällikkö Anne Lepikko.

Kuva: Philippe Gueissaz. Siunattavana Japanin lähetit Mari ja Daniel Nummela perheineen.

Lue myös:

Mika Tuovinen: Kirkon lähetystyö uhkaa vaihtua kansainväliseen auttamiseen

Edellinen artikkeliYlivieskan uuteen kirkkoon kuoriurut lahjoituksena
Seuraava artikkeliTutkija: ”Uskonnot tai pyhät kirjat eivät tee mitään, mutta ihmiset tekevät”

Ei näytettäviä viestejä