Jalkapallon MM-kisat vauhdittivat raamattujakelun ennätykseen

Yhtyneet Raamattuseurat jakoivat viime vuonna ennätysmäärän painettuja Raamattuja historiansa aikana. Jakelu kattoi lähes 34 miljoonaa kappaletta, ja se ulottui kaikkialle maailmaan. Määrä kasvoi 6 prosenttia vuodesta 2013 ja oli 24 prosenttia enemmän kuin viisi vuotta sitten.

Luvut ovat peräisin Yhtyneiden Raamattuseurojen vuosittaisesta Raamattujakelun raportista, johon kootaan eri maiden pipliaseurojen luvut.

Kaikkiaan Yhtyneet Raamattuseurat jakoi 428,2 miljoonaa raamatuntekstiä vuonna 2014 käsittäen koko Raamattuja, Uusia testamentteja, evankeliumeja ja muita pienempiä Raamatun osia. Kokonaismäärä kasvoi 7 prosenttia vuodesta 2013 ja 17 prosenttia vuodesta 2010.

Eniten Raamatun tekstejä jaettiin Brasiliassa. Koko Raamattuja ajettiin 7,6, miljoonaa ja raamatuntekstejä 288,7 miljoonaa kappaletta.

Brasilian viime vuoden lukuja nostaa Raamattujen jakelu jalkapallon maailmanmestaruuskilpailujen yhteydessä.

 – Brasilialaiset ovat hulluina jalkapalloon. Maailmanmestaruuskilpailut oli loistava mahdollisuus jakaa Sanaa turnausta juhliville jalkapallofaneille, sanoo Brasilian Pipliaseuran toiminnanjohtaja, tohtori Rudi Zimmer.

Kuva: Pipliaseura.
Klikkaa kuvaa suuremmaksi nähdäksesi taulukon.

Edellinen artikkeliMuslimit saapuivat sankoin joukoin kirkkoon Kauhavalla
Seuraava artikkeliSuomalaisten perheet pienenevät

Ei näytettäviä viestejä