Herättäjä-Yhdistyksen toiminnan­johtaja vaihtuu – Simo Juntunen 17 vuoden jälkeen toisiin tehtäviin

Simo Juntunen. Kuva: Antti Rintala

Herättäjä-Yhdistyksen toiminnanjohtaja Simo Juntunen siirtyy uusiin tehtäviin syksyllä 2021. Juntunen on tehnyt pitkän uran työ- ja luottamustehtävissä kirkon ja herännäisyyden piirissä sekä johtanut Herättäjä-Yhdistystä 17 vuotta, yhdistys toteaa tiedotteessaan.

– Viimeiset 20 vuotta olen pappina tehnyt johtamistöitä ensin kansanopistossa Raudaskylässä ja sitten Herättäjässä. Tunnen suurta kiitollisuutta näistä vuosista. Työ on antanut ja opettanut minulle paljon. Mutta nyt on muutoksen aika. Suunnitelmissani on, että ensi lokakuussa lähtisin puolen vuoden työkomennukselle ulkomaille ja siihen asti vastaisin toiminnanjohtajan töistä. Huolehdin osaltani siitä, että kapula seuraajalle vaihtuisi sujuvasti, Juntunen sanoo tiedotteessa.

Hänet on valittu ensi talvikaudelle kirkon turistipapiksi Teneriffalle.

– Keväällä 2022 Suomeen paluun jälkeen alkaisi työ [Herättäjä-Yhdistyksen] Etelä-Suomen aluesihteerinä eli kyse olisi työkierrosta, Juntunen kertoo tiedotteessa.

Herättäjä-Yhdistyksen hallitus aloittaa hakuprosessin uuden toiminnanjohtajan löytämiseksi. Hallituksen puheenjohtaja Tapani Rantala kiittää tiedotteessa Simo Juntusta pitkästä ja ansiokkaasta työstä Herättäjä-Yhdistyksen toiminnanjohtajana.

– Merkittävin saavutus tällä kaudella on ollut Siionin virsien uudistustyö, jonka toiminnanjohtaja Juntunen johti kiitettävään tulokseen. Juntusen aikana herännäisyyttä on uudistettu avaran armon liikkeenä, joka kerää seuroihin kaikenikäisiä ihmisiä. Tästä on uuden toiminnanjohtajan hyvä jatkaa yhdessä kokeneitten työtovereiden kanssa.

***

Seuraa Kotimaata Facebookissa ja Twitterissä.

Jos et ole vielä Kotimaan tilaaja, voit tilata lehden tai näköislehden täältä.