Helsingin yliopiston dogmatiikan professoriksi 16 hakijaa – katso nimet

Helsingin yliopiston teologiseen tiedekuntaan haetaan uutta dogmatiikan apulaisprofessoria/professoria. Dogmatiikan professorin opetustehtävää on hoidettu yliopistonlehtorin tehtävänä sen jälkeen, kun professori emeritus Miikka Ruokanen jäi eläkkeelle 2019.

Teologisen tiedekunnan dekaanin Antti Räsäsen mukaan tehtävä täytetään ensi vuoden puolella, viimeistään lukuvuoden alkuun mennessä.

Hakunimikkeenä on apulaisprofessori/professori, koska tehtävä täytetään open rank -menettelyllä eli siihen voidaan valita kiistatta pätevä hakija tai sellainen, joka voi edetä urapolulla apulaisprofessorista professoriksi.

Dogmatiikan apulaisprofessorin/professorin tehtävään ovat hakeneet:

Emil Anton

Mari-Anna Auvinen

Teodor Baba

Dion Forster

Aaron Goldman

Valentina Grasso

Minna Hietamäki

Tea Holm

Erkki Vesa Rope Kojonen

Veli Matti Kärkkäinen

Virpi Mäkinen

Maros Nicak

Ritva Palmen

Olli-Pekka Vainio

Aku Visala

Raissa von Doetinchem de Rande

***

Haluatko tutustua Kotimaa-lehteen?

Tilaa Kotimaan näytelehti ilmaiseksi täältä. Lähetämme PDF-lehden sähköpostiisi. Näytelehden tilaaminen ei edellytä jatkotilausta. Näytetilauksen voi tehdä vain kerran.

Antoisia lukuhetkiä!

Edellinen artikkeliNuoret eivät enää ymmärrä vanhan käännöksen kieltä – Raamattua käännetään uusille sukupolville Namibiassa
Seuraava artikkeliJuha Luodeslampi: Autoharrastuksessakin tulee vastaan pseudotietoa – tekniikka ei ole pelkkää tekniikkaa vaan tulkintoja siitä

Ei näytettäviä viestejä