Helluntaiherätyksen juhannuskonferenssissa avattiin uusi verkkouutispalvelu

Helluntaiherätyksen vuosittaisilla kesäjuhlilla Keuruulla vietettiin viime viikolla uuden verkkouutispalvelun avajaisia. Sivusto uutisoi pääasiassa kotimaan ja ulkomaiden helluntaiseurakuntien ja yhteisöjen asioita, mutta seuraa herätyskristillisyyttä ja uskontoja myös laajemmin.

Sivuston toimitus on sama, joka toimittaa liikkeen pää-äänenkannattajaa Ristin Voittoa. Nettistrategiaansa vielä hiovan sivuston toimittaja Anna Lehtinen uskoo, että aluksi ilmestyy ainakin yksi uutinen jokaisena arkipäivänä.

Ristin Voittoa kustantava Aikamedia Oy on mukana myös kristillisten medioiden yhteisessä seurakuntalainen.fi-uutispalvelussa. Vähentääkö helluntailaisten oma uutisportaali Aikamedian toimittajien innostusta ja mahdollisuuksia tuottaa juttuja myös seurakuntalainen.fi-sivustolle?

– Kyllä näin voi käydä. Tähän asti olemme uutisoineet lähinnä Seurakuntalaisen kautta. Halusimme oman journalistisesti toimitetun uutisportaalin, Lehtinen sanoo.

Aikamedia ja konferenssi juhlivat pyöreitä

Juhannuskonferenssi kokosi sateisesta säästä huolimatta järjestäjien arvioiden mukaan noin 30 000 juhlavierasta. Tapahtumassa vietettiin konferenssin 70-vuotisjuhlaa ja Aikamedian 60-vuotisjuhlaa. Teemana oli ”Pyhä Henki – lupaus voimassa”.

Ristin Voitto -lehden toimituspäällikön Anssi Tiittasen mukaan konferenssin tärkein uutinen oli se, että ainakin 20 ihmistä sai lauantaina kielillä puhumisen armolahjan.

Juhannuskonferenssista lähetettiin jälleen perinteinen tervehdys valtiojohdolle sekä viesti helluntaiseurakuntien halusta rukoilla Suomen päättäjien puolesta.

”Konferenssin yksi tavoite on pitää näkyvästi esillä evankeliumin ilosanomaa yhteiskunnassamme”, konferenssi-isäntä Marko Halttunen kommentoi tiedotteessaan.

Helluntaiherätyksen uutisia voi lukea osoitteessa www.ristinvoitto.fi.

Kuva: Teemu Suominen

Edellinen artikkeliPakolaisia on enemmän kuin koskaan
Seuraava artikkeliSimeon ja Hanna: Leo tyrmistyi Ambrosiuksen lausunnoista

Ei näytettäviä viestejä