Hei, me ekopaastotaan!

Kirkon ja kansalaisjärjestöjen yhteisessä Ekopaasto-kampanjassa innostetaan suomalaisia liittymään pääsiäispaastoon tavalla, joka osaltaan auttaa myös hillitsemään ilmastonmuutosta. Kampanja käynnistyy huomenna tuhkakeskiviikkona ja jatkuu aina pääsiäiseen.

Tänä vuonna kampanja käydään sosiaalisessa mediassa. Ekopaastoon voi osallistua sitoutumalla omaan paastopäätökseen ja tykkäämällä Facebookin kampanjasivusta. Marttojen sivuilla voi testata, minkälainen ekopaastoaja on, ja Twitterissä keskusteluun voi osallistua #ekopaasto-tunnisteella.

Paastoajien apuna ovat toistuvat teemapäivät, jotka antavat vinkkejä kulutustottumusten muuttamiseen. Teemapäivien aiheina ovat liikenne, kuluttaminen, ilmastonmuutos, ruoka, asuminen, korjaaminen ja lainaaminen sekä hiljentyminen.

Ekopaasto-kampanjan järjestävät Suomen evankelis-luterilainen kirkko, Suomen ympäristökeskus, Martat, Suomen Ekumeeninen Neuvosto sekä Kirkon Ulkomaanavun Changemaker-verkosto. Ekopaastoa vietetään tänä vuonna neljättä kertaa.

Edellinen artikkeliMiksi Timo Soini ei tule kirkon Arvoiltaan?
Seuraava artikkeliOletko jo testamentannut Facebook-tilisi?

Ei näytettäviä viestejä