Godfulness-sivusto tarjoaa luontoon ja kehoon liittyviä hengellisyys­harjoituksia

Luonto on tiivis osa Godfulness-sivustoa. Kuva: Kuvakenguru

Raision seurakunta on avannut Godfulness-sivuston, joka tarjoaa erilaisia luontoon ja kehoon liittyviä hengellisyysharjoituksia sekä raamattuhiljentymisen menetelmiä. Tarkoituksena on "tukea kokonaisvaltaista rauhoittumista Jumalan läsnäolossa". Uusi sivusto on kaikille avoin.

Godfulness-konseptin on ideoinut ja kehittänyt Raision seurakunnassa työskentelevä ympäristöasiantuntija, MMM, FM Hannele Siltala, joka on yksi harvoja seurakunnan palveluksessa olevia ympäristöasiantuntijoita Suomessa. Hänelle on myönnetty Kirkon ympäristökasvatuspalkinto vuonna 2015.

Godfulness-sivustoa ovat Siltalan kanssa olleet tekemässä muun muassa kirjailija Anna-Mari Kaskinen, psykologit Titta Hassila ja Orvokki Julkunen, audiovisuaalisiin palveluihin erikoistuneet yrittäjät Jenni ja Riku Kankaro sekä Kati Hautaa.

Seurakunnan mukaan kaiken Godfulness-materiaalituotannon perustana on kirkon hengellinen perinne sekä kristillinen ihmis- ja Jumalakäsitys, joiden mukaan Jumala ilmoittaa itsensä ensisijaisesti kolmessa asiassa: luomakunnassa, Jeesuksessa Kristuksessa ja Raamatussa.

Godfulness-sivustolla harjoitukset on jaettu viiteen teemaan: rentoudu luonnossa, kuuntele kehoasi, vahvistu luottamuksessa, rauhoitu rukouksessa ja inspiroidu Raamatussa.

***

Seuraa Kotimaata Facebookissa ja Twitterissä.

Jos et ole vielä Kotimaan tilaaja, voit tilata lehden tai näköislehden täältä.