Tulkaa kaikki -liike ottaa käyttöön uuden logon: kala kynttilänliekkinä

Vuodesta 2005 toiminut valtakunnallinen kirkkopoliittinen Tulkaa kaikki -liike ottaa käyttöön uuden logon, joka muodostuu kynttilästä ja kristittyjen ikhthys (kala-) -symbolista.

– Liikkeen alusta lähtien mukana ollut kynttiläsymboli kuvaa edelleen lähtökohtaamme siitä, että kristittyjä on monenlaisia ja he kaikki mahtuvat kirkkoomme. Virttä mukaillen "Liekkejä on monta, valo on yksi: hän on Jeesus Kristus", kertoo Tulkaa kaikki -liikkeen koordinaattori Vesa Hirvonen tiedotteessa.

Visuaalisen uudistuksen toteutti graafikko Tuukka Joru.

– Oli mielekästä uudistaa kirkon sisällä tunnetun liikkeen logomaailmaa modernimpaan muotoon. Yksinkertaistettu visuaalisuus toimii paremmin esimerkiksi sosiaalisen median kanavissa ja mahdollistaa vaikkapa erilaisten jakotuotteiden tekemisen helpommin. Näkyvä symboli toimii paremmin esimerkiksi tekstiileissä, Joru kertoo.

Tulkaa kaikki liikkeen logosta on myös sateenkaarireunainen versio (kuva uutisen alla).

Visuaalisen ilmeen uudistusta liike perustelee näkyvyydellä, jota se tarvitsee ensi vuoden seurakuntavaaleissa.

Tulkaa kaikki -liikkeellä on noin 250 edustajaa noin 90 seurakunnan luottamuselimessä eri puolilla maata. Suurin edustus on Helsingissä, jossa seurakunnissa on yli sata Tulkaa kaikki -liikkeen luottamushenkilöä.

***

Seuraa Kotimaata Facebookissa ja Twitterissä.

Jos et ole vielä Kotimaan tilaaja, voit tilata lehden tai näköislehden täältä.