Alttaritaulu on taiteilijalle haastava ja innostava tehtävä – Hannu Palosuo maalasi sellaisen italialaiseen kappeliin ruhtinaan pyynnöstä

Hannu Palosuon maalaukset ovat tunnettuja kasvottomuudestaan. – Aika usein, kun muistelemme ihmisiä, emme ensimmäiseksi muista heidän kasvojaan. Kuva: Paolo Vezzoli

Kuvataiteilija Hannu Palosuo maalasi alttaritaulun italialaiseen renessanssipalatsiin. Sitä edelsi käynti Vatikaanissa ja keskustelu kirkkotaiteen tehtävistä.

Kiitos, kun tuet luotettavaa journalismia!

Uuden tilaajan etu: Ensimmäinen kuukausi vain 1 €!

Innostutko ajankohtaisista aiheista ja laadukkaasta merkityksellisestä sisällöstä? Jos et ole vielä Kotimaan digitilaaja, nyt on loistava hetki tutustua mediaan ja aloittaa tilaus. Saat ensimmäisen kuukauden erikoishintaan vain 1 €, ja pääset syventymään kiinnostavaan sisältöömme välittömästi.

Erikoistarjous on voimassa vain rajoitetun ajan ja ainoastaan uusille asiakkaille.

Kuukauden tutustumisjakson jälkeen Kotimaan digitilaus jatkuu automaattisesti hintaan 9,90 €/kk, voit perua tilauksen koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu tästä

Edellinen artikkeliLML:n stipendiaattiohjelmassa teologian opiskelijat eri puolilla maailmaa tukevat toisiaan: ”Enää en tunne olevani yksin”
Seuraava artikkeliTien kauneudesta kirjan kirjoittanut Mika Seppänen: ”Uskoin aina, että on olemassa totuus enkä ollut tyytyväinen masentavaan relativismiin”

Ei näytettäviä viestejä