Tutkija Mikael Kurkialan mukaan kirkko on hyvä paikka hengähtää ja hidastaa tempoa

Elämän merkityksellisyyden kadottaminen, yksilökeskeisyys ja kova tempo ovat syitä ihmisten pahaan oloon. Niinpä Mikael Kurkialan mukaan tarvitaan tiloja, joissa voi hengähtää ja hidastaa tempoa. Kuva: Kaj Aalto

Lapsessa oleva hyvyys on olemassa ennen syntymää, mutta maailmaan tultuaan ihminen muovautuu moneksi. Tulemme siis alun perin puhtaasta lähteestä. Tällaista jumala-kuvaa tutkija Mikael Kurkiala on hahmotellut.

Kiitos, kun tuet luotettavaa journalismia!

Uuden tilaajan etu: Ensimmäinen kuukausi vain 1 €!

Innostutko ajankohtaisista aiheista ja laadukkaasta merkityksellisestä sisällöstä? Jos et ole vielä Kotimaan digitilaaja, nyt on loistava hetki tutustua mediaan ja aloittaa tilaus. Saat ensimmäisen kuukauden erikoishintaan vain 1 €, ja pääset syventymään kiinnostavaan sisältöömme välittömästi.

Erikoistarjous on voimassa vain rajoitetun ajan ja ainoastaan uusille asiakkaille.

Kuukauden tutustumisjakson jälkeen Kotimaan digitilaus jatkuu automaattisesti hintaan 9,90 €/kk, voit perua tilauksen koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu tästä

Edellinen artikkeliJari Sinkkonen, Matti Hirvonen ja Anni Pesonen tarjoavat näkökulmia yksinäisyyteen ja toisen kuuntelemiseen
Seuraava artikkeliLakko voi vaikuttaa Kotimaan jakeluun – Lue tästä Kotimaan näköislehti vapaasti

Ei näytettäviä viestejä