Sivarista ATK-diakoni Tampereella

Tampereen vapaakirkkoseurakunta palvelee nykyaikaisen diakonisella asenteella. Seurakunnan toimiston ja sen jäsenten käyttöön on värvätty ATK-diakoni jonka tehtävä on auttaa tietotekniikkaa ja elektroniikkaa koskevissa haasteissa. Asiasta uutisoi Suomen Vapaakirkon äänenkannattaja Viikkolehti.

Siviilipalvelusta suorittava ATK-diakoniksi kutsuttu nuori mies tekee muun muassa kotikäyntejä ja hoitaa toisaalta myös seurakunnan omien tietokoneiden päivityksiä ja asennuksia. Autetuille on tarjottu mahdollisuutta vastavuoroisesti tukea seurakunnan Tampereen kävelykadulla tehtävää soppatykkipalvelua .

Viikkolehden mukaan Tampereen vapaakirkkoseurakunnassa on jo noin kahdeksan vuotta sitten toiminut siviilipalvelusmies vastaavanlaisissa tehtävissä. Tuoreinta värväämispäätöstä tukivat myös seurakuntalaisilta saadut avuntarvetoiveet sekä sopivan henkilön löytyminen. Nykyisen ATK-diakonin palvelusaika päättyy joulukuussa, mutta kokemuksesta innoittunenaseurakunta hakee jo uutta siviilipalvelusmiestä ensi vuodeksi.

Edellinen artikkeliKari Tikan uusi ooppera kertoo elämän hauraudesta
Seuraava artikkeliNettilehti listasi 10 innostavaa uskonnollista naisjohtajaa USA:ssa

Ei näytettäviä viestejä