Päästä jalkoihin hyväntekeväisyyttä

juoksupelastusarmeijaHeikki Tanskanen aikoo lahjoittaa jalkansa hyväntekeväisyyteen juoksemalla Suomen halki. Matka alkaa maanantaina 8.7. Nuorgamista ja päättyy heinäkuun lopussa Hankoon.

Idean juoksua harrastava Tanskanen sai alkutalvesta lenkillä ollessaan.

– Olen tähän asti juossut vain itselleni, niin ajattelin, että voisin sitten lahjoittaa jalat ja koko kropan hyväntekeväisyyteen.

Ihan kylmiltään ei Tanskanen urakkaan lähde, takana on muun muassa kolmekymmentä maratonia. Juoksullaan Heikki Tanskanen haluaa kiinnittää huomiota apua tarvitseviin ja toivoo mahdollisten lahjoitusten suuntautuvan Pelastusarmeijalle.

– Pelastusarmeija tuntui luotettavalta avustuskohteelta, he auttavat vähävaraisia perheitä, työttömiä, lapsia ja nuoria sekä pienituloisia eläkeläisiä.

Juoksu-urakan järjestelyt ovat vielä hieman keskeneräisiä, sillä matkalle tarvittaisiin asuntoauto, ja kuski joka ajaisi sen kohteesta toiseen Tanskasen juostessa. Toistaiseksi vapaaehtoinen kuski on löytynyt vain yhdelle välimatkalle.

– Läheiset ovat ihmetelleet rauhallisuuttani, mutta olen tuonne ylöspäin huokaillut että kaikki järjestyisi, Tanskanen sanoo rauhallisena.

Ihmisten reaktiot ovat muutenkin olleet ihmetteleviä.

– Hullunahan ne mua pitää, mutta Jumala hulluistaan huolen pitää.

Heikki Tanskasen hyväntekeväisyysjuoksua voi seurata Facebookissa ja juoksublogissa.

Kuva on Heikki Tanskasen tekemä logo.

Edellinen artikkeliRaamatun asema puhutti Herättäjäjuhlilla
Seuraava artikkeliToto päätti juhlakiertueensa Helsinkiin

Ei näytettäviä viestejä