Kirkkohallituksen tietohallintojohtaja: ”Pääsääntöisesti voi työskennellä murehtimatta, että aiheuttaa jonkinlaisen tietoturvariskin”

Anni Rinne aloitti Kirkkohallituksen tietohallintojohtajana elokuussa. 1) Tulet puolustusvoimista. Miltä uuden työn aloittaminen kirkossa on tuntunut? – ICT [tieto- ja viestintätekniikka] on luonteeltaan samanlaista oli organisaatio mikä tahansa. Tietohallinto on tukipalvelua organisaatiolle, jotta se voi keskittyä omaan ydintehtävään. 2) Mitä muutoksia koko kirkon tietohallintoon voisi lähivuosina olla tulossa? – Todennäköisesti lisää digitalisaatiota. Se ilmenee myös…

Kiitos, kun tuet luotettavaa journalismia!

Uuden tilaajan etu: Ensimmäinen kuukausi vain 1 €!

Innostutko ajankohtaisista aiheista ja laadukkaasta merkityksellisestä sisällöstä? Jos et ole vielä Kotimaan digitilaaja, nyt on loistava hetki tutustua mediaan ja aloittaa tilaus. Saat ensimmäisen kuukauden erikoishintaan vain 1 €, ja pääset syventymään kiinnostavaan sisältöömme välittömästi.

Erikoistarjous on voimassa vain rajoitetun ajan ja ainoastaan uusille asiakkaille.

Kuukauden tutustumisjakson jälkeen Kotimaan digitilaus jatkuu automaattisesti hintaan 9,90 €/kk, voit perua tilauksen koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu tästä

Ilmoita asiavirheestä
Edellinen artikkeliMysteerikuva: On piispa ja patsas mutta kuka piispa ja ken toinen patsasta tutkii?
Seuraava artikkeliSyksyn heikosta satoennusteesta huolimatta Suomella on mahdollisuus ruokkia omien suiden lisäksi tulevaisuudessa myös maailman nälkäisiä – turvallinen tulevaisuus kasvaa kotimaan pelloilla

Ei näytettäviä viestejä