Kesäjuhlat: Vaikka lapsia ja nuoria Suviseuroilla paljon näkeekin, puheissa toistuu huoli nuorten tulevaisuudesta

Suviseurat Kauhavalla 1.7.2023

Vanhoillislestadiolaisten kesäjuhlaa Suviseuroja vietettiin viime viikonloppuna Kauhavan lentokentällä. Perjantai-iltaan mennessä paikalle oli saapunut 76 000 seuravierasta. Perjantaina virallisesti avatuissa Kauhavan Suviseuroissa viitattiin puheissa toistuvasti nuorisoon. Kysymysten kohteena olivat usein tytöt ja pojat, lapset ja nuoret. Murhe eksyksiin joutuneista tuntui suurelta, samoin toisaalta ilo uskomassa olevista. Perjantaina kuultiin tunteikas puheenvuoro nuorista, jotka iltalampun ääressä kaukana kotoa…

Kiitos, kun tuet luotettavaa journalismia!

Uuden tilaajan etu: Ensimmäinen kuukausi vain 1 €!

Innostutko ajankohtaisista aiheista ja laadukkaasta merkityksellisestä sisällöstä? Jos et ole vielä Kotimaan digitilaaja, nyt on loistava hetki tutustua mediaan ja aloittaa tilaus. Saat ensimmäisen kuukauden erikoishintaan vain 1 €, ja pääset syventymään kiinnostavaan sisältöömme välittömästi.

Erikoistarjous on voimassa vain rajoitetun ajan ja ainoastaan uusille asiakkaille.

Kuukauden tutustumisjakson jälkeen Kotimaan digitilaus jatkuu automaattisesti hintaan 9,90 €/kk, voit perua tilauksen koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu tästä

Ilmoita asiavirheestä
Edellinen artikkeliKesäjuhlat: Sleyn Evankeliumijuhla järjestettiin nyt 150. kertaa – Vahva nuorisotyö sitouttaa liikkeeseen
Seuraava artikkeliHengenpelastuksen koulutussuunnittelija Aleksandr Efimov: ”Uimavalvojan ykköstaito on tunnistaa hukkuva”

Ei näytettäviä viestejä