”Jos Putin onnistui tuhoamaan Ukrainan ja Venäjän, onnistuiko hän myös tuhoamaan pasifismin?” – Teemu Laajasalo otti Piispan kyselytunnilla kantaa isänmaallisuuteen ja Gazan sotaan.

Radio Dein ja Kotimaan yhteisellä Piispan kyselytunnilla kuultiin vieraana Teemu Laajasaloa. Piispa Laajasaloa haastattelivat ja haastoivatkin Pauli Juusela Kirkko ja kaupungista, Mari Teinilä Kotimaasta ja Kari Pyrhönen MTV Uutisista. Itsenäisyyspäivän aamuna kuullussa  lähetyksessä keskusteltiin ajan kanssa sodan ja rauhan teemoista. Mari Teinilä oli kiinnostunut siitä, mitä isänmaallisuus Laajasalolle merkitsee. Laajasalon mukaan ”isänmaallisuus on kiitollisuutta ja…

Kiitos, kun tuet luotettavaa journalismia!

Uuden tilaajan etu: Ensimmäinen kuukausi vain 1 €!

Innostutko ajankohtaisista aiheista ja laadukkaasta merkityksellisestä sisällöstä? Jos et ole vielä Kotimaan digitilaaja, nyt on loistava hetki tutustua mediaan ja aloittaa tilaus. Saat ensimmäisen kuukauden erikoishintaan vain 1 €, ja pääset syventymään kiinnostavaan sisältöömme välittömästi.

Erikoistarjous on voimassa vain rajoitetun ajan ja ainoastaan uusille asiakkaille.

Kuukauden tutustumisjakson jälkeen Kotimaan digitilaus jatkuu automaattisesti hintaan 9,90 €/kk, voit perua tilauksen koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu tästä

Ilmoita asiavirheestä
Edellinen artikkeliLaihialaisvoimin tehty kuvaelma sotilaspapeista talvisodassa liikutti yleisöä niin, että se esitetään tänään toistamiseen
Seuraava artikkeliPiispa Jukka Keskitalo itsenäisyys­päivän juhla­jumalan­palveluksessa: ”Meille kaikille Jeesus tuntuu tänään sanovan: Älkää olko niin kiinnostuneita siitä, kuka teistä on suurin ja tärkein.”

Ei näytettäviä viestejä