Helluntailaiset järjestävät lastenlaulukilpailun

Kolmivaiheiseen Kids Gospel -kisaan etsitään musikaalisia ja esiintymishaluisia alakouluikäisiä lapsia, jotka haluavat laulaa Jeesuksesta, tiedottaa helluntailainen kustannnustalo Aikamedia.

Demonauhojen perusteella kahdeksan lasta valitaan semifinaaliin, joka lauletaan Keuruulla Isossa Kirjassa helluntaiseurakuntien Juhannuskonferenssin lastenjuhlan yhteydessä kesäkuussa. Neljä laulajaa valitaan finaaliin, joka puolestaan järjestetään Iso Soitto -festivaaleilla elokuussa.

Semifinaalissa ja finaalissa laulajien taustalla soittaa oikea bändi.

– Semifinaalista finaaliin jatkavia ei laiteta paremmuusjärjestykseen. Tarkoitus on antaa lapsille mahdollisuus löydättää itsensä ja inspiroida heitä harrastamaan musiikkia ja palvelemaan musiikissa myös omassa seurakunnassa, Juhannuskonferenssin musiikkitoimikunnan puheenjohtaja Markku Sandberg kertoo.

Laulukilpailun kahdeksan finalistia pääsevät levyttämään Aikamedian kustantamalle Musaboksi-sarjan kolmannelle osalle.

Aikamedian musiikkipäällikkö Harri Helenius vastaa aikanaan levyn tekemisestä. Hän kannustaa laulamaan demolle laulun, jota esittäessä on varma olo.

– Hyvässä demossa tulkinta on riittävän yksinkertainen, laulukorkeus on laulajalle oikea ja laulu on pääasiassa vireessä. Tärkeintä on, että sen, mitä tekee, tekee varmasti ja ponnekkaasti, sillä ajatuksella, että minä tiedän, mitä teen, Helenius summaa asiat, jotka varmasti kiinnittävät kisan raadin huomion.

Demonauhat (1–3 laulua) sekä yhteystiedot lähetetään 15.4.2014 mennessä osoitteeseen Kids Gospel / Aikamedia Oy, PL 99, 42701 KEURUU.

Ilmoita asiavirheestä
Edellinen artikkeliViekö tiukkeneva talous diakonian ja julistuksen vastakkain?
Seuraava artikkeliNoin 130 kansanedustajaa on Twitterissä

Ei näytettäviä viestejä