Kiitosterveiset Ugandasta

Katso video

Koronarajoitukset iskivät Ugandan talouteen. Ihmiset ovat joutuneet turvautumaan säästöihinsä ja sukulaisten tukeen vaikeana aikana. Open Doors jakoi ruoka-avustusta ja yrittäjyysneuvontaa haavoittuvassa asemassa oleville kristityille. Ugandalaiset kiittävät Jumalaa saamastaan avusta.

  1. Suht harmittomia nämä ritarikeikit nykyään. Ainakin niin kauan kun ei oikeasti aleta miekkoja heiluttelemaan. Hienot releet näkyy kavereilla ainakin olevan. Presidentti Niinistökin on liittynyt miekkamiehiin, nimittäin kaverinsa Raimo Ilaskiven innoittamana Pyhän Konstantinus Suuren Ritarikuntaan. En tiedä, onko Suomen presidentin korrektia moisiin kerhoihin kuulua. Pyhän Konstantinus Suuren Ritarikunnan toi Suomeen aikoinaan natsiyhteyksistään tunnettu Yrjö von Grönhagen. Niinistö ei itse kuitenkaan natseja hyväksy. Sen hän on tehnyt selväksi.

  2. Ian Wilson esitti teoriassaan että Temppeliherrat palvoivat Torinon käärinliinaa vuosisadat, Konstantinopolin tuhosta saakka, jolloin Mandyleon-ikonin kangas olisi avattu ja ko. kokovartalokuva löydetty. Asia selvisi paaveille vasta liian myöhään. Ritarien tuho oli jo toimeenpantu, eikä virhettä voinut tunnustaa. Siksi liina näyttää ilmestyneen kuin tyhjästä.

  3. Torinon käärinliina pantiin aikanaan esille temppeliherraperheen De Charney toimesta. Charney oli vangittu ja poltettu kirkon toimesta roviolla yhdessä Jaques Molayn kansa vuosia sen jälkeen kun molempia oli ensinraa-asti kidutettui. jonka kuva liinassa itse asiassa onkin!
    Asiantuntevaa kuvausta temppeliherroista ja liinasta saa huikeasta teoksesta The Hiran Key:

    http://en.wikipedia.org/wiki/Geoffroi_de_Charney
    http://www.youtube.com/watch?v=D7INlAtWIOU

Open Doors
Open Doorshttp://opendoors.fi
Open Doors on vuonna 1955 perustettu kansainvälinen avustusjärjestö, joka toimii vainottujen kristittyjen auttamiseksi yli 60 kohdemaassa. Open Doors Finland ry toimii osana maailmanlaajuista Open Doors –järjestöä. Toiminta Suomessa käynnistyi keväällä 2015. Tutustu historiaamme: http://opendoors.fi/historiaa