Vuoden 2020 Ekumeeninen teko on Domini Life -mobiili­sovellus

Suomen Ekumeenisen Neuvoston jakama Vuoden ekumeeninen teko -tunnustus on myönnetty Domini Life -sovellukselle. Tunnustuksen vastaanottivat Domini Life -mobiilisovellusta kehittävät Medialähetys Sanansaattajien verkostotoiminnan johtaja Mervi Viuhko ja Kansan Raamattuseuran apulaistoiminnanjohtaja Kalle Virta.

Domini Life on älypuhelimeen ilmaiseksi asennettava sovellus, joka kokoaa yhteen kristillisiä mediasisältöjä monesta eri lähteestä ja jonka rukousseinällä voi jättää omia esirukouspyyntöjä ja rukoilla muiden jättämien aiheiden puolesta.

Palkintoperusteluissaan Suomen Ekumeenisen Neuvoston hallitus toteaa, että Domini Life -mobiilisovellus on suomalaisena innovaationa digiajassa tärkeä työkalu kristillisille toimijoille. Palkitsijoiden mukaan sovellus on erityisesti koronaviruspandemian aikana osoittanut olevansa ajan hermolla. Se tukee kristillistä elämäntapaa ja aktivoi käyttäjänsä rukouselämää nykyaikaisella tavalla. Sovelluksella on uutta luovat ekumeeniset lähtökohdat, ja se yhdistää rukousseinällään ja uutissyötteessään eri kirkkoja ja kristillisiä yhteisöjä sekä niiden jäseniä, perusteluissa todetaan.

***

Seuraa Kotimaata
Facebookissa ja Twitterissä.

Jos et ole vielä Kotimaan tilaaja, voit tilata lehden tai näköislehden täältä.

Vuoden 2020 Ekumeeninen teko on Domini Life -mobiilisovellus

Edellinen artikkeliKirkkohallitus päätti seurakunta­jaoista 2022: Kolme seura­kuntaa lakkautetaan
Seuraava artikkeliKirkon työntekijän puoliso on usein itsekin kirkossa töissä – Tuomo Törmänen ja Marika Villikka aloittivat pappeina samoihin aikoihin runsaat kymmenen vuotta sitten

Ei näytettäviä viestejä