Radio Dein uudeksi toimitus­johtajaksi Sami Jalonen – Kirsi Rostamo jatkaa pää­toimittajana

Radio Dein omistajan, Kristillinen Media Oy:n, uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Sami Jalonen, 55.

Jalonen on aiemmin toiminut ohjelmajohtajana Radio Novassa ja Classic FM:ssä, Alma Media Interactivessa uusista liiketoiminnoista vastaavana johtajana sekä viimeksi osakkaana ja toimitusjohtajana yritysvalmennukseen keskittyvässä MLP Modular Learning Processes Oy:ssä. Koulutukseltaan Jalonen on teologian maisteri.

Jalonen tuntee Radio Dein entuudestaan hyvin, sillä hän on sen taustalla vaikuttavan Kristityt yhdessä ry:n puheenjohtaja. Hän oli myös Laajasalon opiston radiotyön opettaja, kun Dein nykyinen toimitusjohtaja ja päätoimittaja, Kristillinen media Oy:n perustaja Kirsi Rostamo tuli kurssille ajatuksenaan perustaa kristillinen radio Suomeen. Radio Dei aloitti toimintansa 1997.

– Haluamme olla entistä vahvempi mediatoimija. Uskomme, että Sami on kokeneena johtajana ja media-ammattilaisena juuri oikea henkilö viemään Radion Dein seuraavaan vaiheeseen valtakunnallisena monimediana, Rostamo toteaa.

Hän jatkaa Radio Dein päätoimittajana.

Sami Jalonen sanoo uskovansa radion tulevaisuuteen ja voimaan.

– Moni muu media voi kuolla ennen kuin radio. Kyse on evoluutiosta, siitä, mitä varten media on olemassa, miten se pystyy toteuttamaan tarkoitustaan. Henkilökohtaisen suhteen merkitystä ei voi korostaa kyllin. Yleisö, kuulijat, sitoutuneet ihmiset ovat valtava arvo.

Sami Jalonen aloittaa uudessa tehtävässään elokuun alussa.

***

Seuraa Kotimaata Facebookissa ja Twitterissä.

Jos et ole vielä Kotimaan tilaaja, voit tilata lehden tai näköislehden täältä.

Edellinen artikkeliNorjan kirkon piispat: Kirkko on aiheuttanut seksuaali­vähemmistöille suurta vahinkoa
Seuraava artikkeliLähetys­yhdistys Kylväjä kotiutti työntekijänsä Ukrainan Odessasta – jännittynyttä tilannetta oli seurattu jo pitkään

Ei näytettäviä viestejä