Perheneuvonta kiittää joulukalenterilla

Tampereen seurakunnat ja erityisesti seurakuntien perheneuvonta jakavat ensi viikolla kiitostaan jokaiseen tamperelaiskotiin joulukalenterin myötä. Kalenteritempaus muistuttaa siitä, että perheneuvonta sai alkunsa Tampereelta tasan 70 vuotta sitten. Juhlavuosi huipentuu 17. marraskuuta alkavaan juhlaviikkoon.

Nykyisin Suomessa toimii 41 perheasiain neuvottelukeskusta ja pelkästään Tampereella seurakuntien perheneuvonta tavoitti viime vuonna yli tuhat ihmistä. Joulukalenterin välityksellä halutaan kiittää kirkon jäseniä toiminnan mahdollistamisesta.

Kalenterin kanteen on kuvattu Tampereen idyllinen joulutori ja Vanha kirkko. Luukkujen tekstit välittävät ajatusta armosta ja armollisuudesta itseä ja muita kohtaan. Kalenterin kuvituksen on tehnyt toimistosihteeri Hanna Koivumäki ja tekstit suunnitellut Tampereen seurakuntien perheneuvonnan tiimi sekä pastori Jussi Laine ja tiedottaja Eva Wäljas

Perheneuvontatyö on seurakuntalaisten mielestä yksi arvostetuimmista kirkon työmuodoista. Tampereella viime vuonna tehdyn kyselyn mukaan jo ensimmäinen käynti antoi toivoa 86 prosentille vastaajista.

Katso perheneuvonnan juhlaviikon ohjelma täältä.

Kuva: Hanna Koivumäki

Edellinen artikkeliTyhjän sylin messusta tukea myös isille
Seuraava artikkeliMaata Näkyvissä -festarit täyttää pyöreitä

Ei näytettäviä viestejä