”Munuaisia ei olisi voitu odottaa miljoonaa vuotta”

ReinikainenPekkaPekka Reinikainen on kirjoittanut kirjan ateisteille. Jumalan olemassaolosta on niin vankat todisteet, että todistusvastuu on nyt ateisteilla, Reinikainen uskoo.

Reinikaisen mukaan Raamattuun uskovien suomalaisten määrä vähenee ja siksi uskoa on perusteltava järjellä.

– Tarvitaan uskottavia todisteita väitteelle, jonka mukaan Jumalaa ei ole.

Aktiivisen kirjailijan uusimman kirjan nimi on Onko Jumala olemassa? (TV7 Kustannus)

– Olen entinen ateisti, en uskonut Jumalaan. Pidin uskovia vähän tärähtäneinä, koska tiedemiehet ovat osoittaneet, että alkuliemestä syntyi soluja. Menin yliopistoon opiskelemaan biokemiaa, ja siellä opin, ettei alkuliemestä synny soluja.

Reinikainen opiskeli Ranskassa ja hänen opettajansa oli anatomian professori Pierre Rabischong. Tiedemies teki Reinikaiseen vaikutuksen.

– Rabischong opetti käden toimintaa. Hän sanoi, että kädessä on 58 liikeakselia, sellaista robottikättä ei pysty luonnonvalinta tekemään. Tämä johti minut siihen, että aloin epäillä ateismin mielekkyyttä, koska on enemmän kuin ilmeistä, että Jumala on todella olemassa.

Kun Reinikaiselle puhuu kreationismista, hän ei pidä sanasta lainkaan. Hänestä se on leimaava, suorastaan kirosana. Reinikainen uskoo, että maailma luotiin kuudessa päivässä.

– Professori Rabischong sanoi, että ihminen on toimintalaite, jossa on paljon komponentteja. Ei voida ajatella, että ensin kehittyisi maksa ja sitten odotettaisiin munuaisia miljoona vuotta. Ihminen on ollut pakko luoda viidessä minuutissa.

– Jos on valittava Jeesus vai Darwin, valitsen Jeesuksen. Uskon siihen, mitä Jeesus sanoi luomisesta.