Lastenkirkon julkaisema laulu ja video kertoo ensimmäisen koulupäivän tunnelmista

Uusi kappale ja musavideo sopivat erinomaisesti osaksi kouluun lähtevien siunaamista ja kannustukseksi uudelle ekaluokkalaiselle. Repussa ripaus rohkeutta -video on Lastenkirkko-median tuotantoa. Sen taustalla on Lasten ja nuorten keskus.

Repussa ripaus rohkeutta -laulun sanoitus ja musiikkivideon tarina kertovat ensimmäisen koulupäivän hetkistä aamusta iltaan saakka. Laulun on sanoittanut ja säveltänyt Lasten ja nuorten keskuksen musiikkikouluttaja Riikka Jäntti ja sovituksesta ja musiikki- ja videotuotannosta on vastannut Antti Vuori.

Videon pääroolia esittää 7-vuotias Livia Keski-Kuha. Livia on harrastanut tanssia ja voimistelua, mutta pohtii nyt näytelmäkerhon aloittamista. Hän viihtyi hyvin kuvauksissa Rajakylän koululla Vantaalla:

– Oli tosi kivaa! Parasta oli, kun sai uusia kavereita.

Videolla päärooleissa ovat Livian lisäksi hänen pikkusiskonsa Fiona ja isänsä Tuomas sekä Lastenkirkon Päkä-lammasta esittävä Sini Nikku. Musiikkivideon kuvauksiin koululla osallistui yhteensä 50 Vantaan NMKY:n Rajakylän kesäkerholaista ja Hakunilan seurakunnan kesäkerholaista ohjaajineen.

***

Seuraa Kotimaata Facebookissa ja Twitterissä.

Jos et ole vielä Kotimaan tilaaja, voit tilata lehden tai näköislehden täältä.