Lastenkirkko.fi-sivustolta löytyy joululaulukaraoke ja tulostettavaa joulupuuhaa lapsille

Lastenkirkko.fi-sivusto tarjoaa tänä jouluna perheille ja kerhotoimintaan myös joululaulukaraoken, joulutarinoita sekä suuren määrän tulostettavia joulupuuhia perheen pienimmille.

– Lastenkirkkoa tutkimalla jouluun voi valmistautua ilman rahaa ja kiirettä. Joulun ihme on jo siellä. Lahjat, laulut, puuhat ja tarinat ovat rakentuneet seimen sanoman ympärille. Parhaat lahjat eivät maksa mitään, sanoo Lastenkirkon päätoimittaja Anita Ahtiainen Nuori kirkko ry:n tiedotteessa.

Lastenkirkon sivuilla on perinteisesti myös joulukalenteri. Sen luukuista avautuvat lahjakortit kutsuvat välittämään ystävyyttä, rakkautta ja iloa. Korteissa on ääntä ja liikettä. Ne toimivat myös sähköisinä joulukortteina niin lapsille kuin aikuisille.

Joululaulukaraokessa on 14 tekstitettyä lasten joululaulua, joiden mukana voi laulaa kotona tai vaikka kerhon joulujuhlassa. Lauluja voi jakaa Lastenkirkon Youtube-kanavalta myös somessa ja omilla verkkosivuilla.

Joulutarinoissa taiteilija Äni Jaatinen piirtää Kylli-tädin tyyliin, kun Taikapetteri kertoo jouluevankeliumin. Mukana ovat myös 4-vuotias Vappu Rask ja Taikapetterin uskollinen ystävä Jakke Jääkarhu. Lisäksi Joulutarinoista löytyy Nana Haverin käsikirjoittama ja ohjaama Lasten joulurauhanjulistus, jouluisia pyhäkouluhetkiä sekä video Parkanon seurakunnan joulumusikaalista.

Jouluaskarteluja varten Lastenkirkossa on paketti tulostettavia puuhia. Lastenkirkon kuvat toimivat myös paikallislehdissä ja omilla verkkosivuilla.

Lastenkirkko-mediaperhettä julkaisee Nuori kirkko ry ja sen kohderyhmänä ovat erityisesti 3–8-vuotiaat lapset. Nuori kirkko ry tekee lasten ja nuorten äänestä kuuluvamman sekä evankelis-luterilaisessa kirkossa että yhteiskunnassa. Se kouluttaa, vaikuttaa, järjestää tapahtumia, tekee digitaalista lapsi- ja nuorisotyötä sekä julkaisee lehtiä ja oppaita.

Kuva: Lastenkirkko.fi

***

Seuraa Kotimaata Facebookissa ja Twitterissä.

Jos et ole vielä Kotimaan tilaaja, voit tilata lehden täältä.