Lasten ja nuorten keskuksen koulutus- ja konsultointi­palvelut siirtyvät Kirkko­palvelujen STEP-koulutukselle

Lasten ja nuorten keskuksen koulutus- ja konsultointipalvelut siirtyvät osaksi Kirkkopalveluita ja STEP-koulutusta 1.8. alkaen.

Yhteistyö niin organisaatioiden kuin kouluttajien kesken on ollut tiivistä jo vuosikymmeniä. Muutoksella Kirkkopalvelut haluaa vahvistaa STEP-koulutusta ja sen osaamista kirkon kasvatuksen kentällä. STEP-koulutus on entinen Seurakuntaopisto. Nimenmuutos toteutettiin viime vuonna.

– Olen iloinen, että Kirkkopalveluihin saadaan lisää laadukasta ja asiantuntevaa osaamista. Kirkkopalvelut on jo nyt suurin kasvatusalan kouluttaja Suomessa. On luontevaa, että tiivistämme yhteistyötä Lasten ja nuorten keskuksen kanssa ja palvelemme jatkossa seurakuntia entistä laajemmalla osaamispaletilla, Kirkkopalveluiden johtaja Ilkka Mattila sanoo tiedotteessa.

Muutos koskee Lasten ja nuorten keskuksen koulutus- ja konsultointipalveluiden kokonaisuutta ja sen kymmentä työntekijää, jotka siirtyvät osaksi Kirkkopalvelujen ja STEP-koulutuksen henkilöstöä.

"Lasten ja nuorten keskus keskittyy jatkossa strategiansa mukaisesti lasten ja nuorten ulkopuolisuuden ehkäisyyn, osallisuuden edistämiseen ja seurakuntien kasvatustyön esiintuomiseen yhteiskunnassa", Lasten ja nuorten keskuksen toiminnanjohtaja Sami Ojala sanoo.

Kotimaata kustantava Sacrum-Kotimaa Oy on osa Kirkkopalvelut-konsernia.

***

Seuraa Kotimaata Facebookissa ja Twitterissä.

Jos et ole vielä Kotimaan tilaaja, voit tilata lehden tai näköislehden täältä.

Lasten ja nuorten keskuksen koulutus- ja konsultointipalvelut siirtyvät Kirkkopalvelujen STEP-koulutukselle