Kotimaan ja Askeleen päätoimittaja vaihtuu – Mari Teinilä jatkaa lehtien toimittajana

Sacrum-Kotimaa Oy:n hallitus on aloittanut uuden päätoimittajan haun Kotimaan, Kotimaa.fi -verkkosivuston ja Askeleen vastaavaksi päätoimittajaksi.

Nykyinen päätoimittaja Mari Teinilä, 61, siirtyy omasta pyynnöstään kyseisten lehtien toimittajaksi. Hän on työskennellyt Kotimaan päätoimittajana vuodesta 2009 ja lisäksi Askeleen päätoimittajana vuodesta 2018.

– Olen tehnyt pitkän rupeaman päätoimittajana ja sitä ennen päällikkötehtävissä kristillis-yhteiskunnallisessa Kotimaassa. Vuodet ovat olleet rikkaita ja antoisia, Teinilä sanoo.

– Nyt on kuitenkin oikea aika vaihtaa vetovastuu uusille voimille. Minun on luontevaa jatkaa toimittajan roolissa näiden medioiden innostavien sisältöjen tekemistä.

Teinilä toimii kyseisten lehtien vastaavana päätoimittajana siihen asti, kun uusi päätoimittaja aloittaa tehtävässään.

Kotimaa on ilmestynyt vuodesta 1905 ja Askel vuodesta 1984. Kirkkopalvelut ry omistaa lehtiä kustantavan Sacrum-Kotimaa Oy:n.

***

Haluatko tutustua Kotimaa-lehteen?

Tilaa Kotimaan näytelehti ilmaiseksi täältä. Lähetämme PDF-lehden sähköpostiisi. Näytelehden tilaaminen ei edellytä jatkotilausta. Näytetilauksen voi tehdä vain kerran.

Antoisia lukuhetkiä!

Edellinen artikkeliKommentti: Vesa-Matti Loiri ei saanut valtiollisia hautajaisia, ja se on viime vuosi­kymmenten linjan mukaista
Seuraava artikkeliPaavi Franciscus ja patriarkka Kirill eivät tapaa toisiaan Kazakstanissa

Ei näytettäviä viestejä