Kirkkopäivät Kouvolassa vuonna 2015

KirkkoPäivätKOUVOLA-tunnus

Kahden vuoden välein eri puolilla Suomea toistuvat Kirkkopäivät eivät hiljene välivuosinakaan. Pikkukirkkopäivät tuovat Kirkkopäivien teemat ympäri Suomea jo alkavana syksynä. Tampereen Pikkukirkkopäivät 6.11.2013 ja Lappeenrannan Pikkukirkkopäivät 19.11.2013 toteutuvat yhteistyössä Yhteisvastuukeräyksen ja YLE Radio 1:n kanssa. Varsinaisia Kirkkopäiviä ennakoidaan myös Pikkukirkkopäivillä Kouvolan jäähallin Vappugospelin yhteydessä 30.4.2014.

Kevään 2013 Kirkkopäivät Kuopiossa keräsi 31 420 tilaisuuskävijää. Kirkkopäivien nettisivuilla toteutetun kyselyn mukaan 98 prosenttia kävijöistä suosittelisi Kirkkopäiviä muillekin. Tapahtumaa pidettiin kiinnostavana, laadukkaana ja monipuolisesti ajankohtaisiin teemoihin tarttuvana.

- Kirkkopäivien tavoite saavuttaa paikallista suurta yleisöä onnistui Kuopiossa mainiosti. Myös Kouvolassa ohjelma rakennetaan selkeästi kahdelle eri kohderyhmälle: Kirkkopäivät on kirkon runsaudenfoorumi ja avoin ikkuna sekä suurelle yleisölle että kirkon ammattilaisille ja luottamushenkilöille, Kirkkopäivien kehittämispäällikkö Jari Kupiainen Kirkkopalveluista sanoo.

Kouvolan Kirkkopäivien pääjärjestäjiä ovat Kirkkopalvelut ja Kouvolan seurakuntayhtymä. Kirkkopalvelut on Kotimaa Oy:n suurin omistaja. Kotimaa24 on osa Kotimaa Oy:tä.