Kirkko ja minä: Viljamakasiini palveli ruumis­huoneena ja sikalana, kunnes siellä alettiin jakaa elämän leipää

Tämä juttu kuuluu Kotimaa-lehden sarjaan Kirkko ja minä. Siinä ihmiset eri puolilta Suomea kertovat elämästään ja suhteestaan paikalliseen kirkkoon. Tällä kertaa äänessä on Espoon tuomiokirkkoseurakunnan kappalainen Hannu Mäenpää. ”TRÄSKÄNDAN KARTANOON kuuluva kaunis kivirakennus toimi Aurorakodin monitoimitilana, kun jo 1970-luvulla päätettiin sen vuokraamisesta Espoon seurakunnille. Pitkäpiimäisten suunnitelmien jälkeen rakennus vihittiin kirkolliseen käyttöön 1983. Vuodesta 1987 siunasin…

Kiitos, kun tuet luotettavaa journalismia!

Uuden tilaajan etu: Ensimmäinen kuukausi vain 1 €!

Innostutko ajankohtaisista aiheista ja laadukkaasta merkityksellisestä sisällöstä? Jos et ole vielä Kotimaan digitilaaja, nyt on loistava hetki tutustua mediaan ja aloittaa tilaus. Saat ensimmäisen kuukauden erikoishintaan vain 1 €, ja pääset syventymään kiinnostavaan sisältöömme välittömästi.

Erikoistarjous on voimassa vain rajoitetun ajan ja ainoastaan uusille asiakkaille.

Kuukauden tutustumisjakson jälkeen Kotimaan digitilaus jatkuu automaattisesti hintaan 9,90 €/kk, voit perua tilauksen koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu tästä

Edellinen artikkeliJaana Föhr hoitaa kidutettuja, joiden trauman voi laukaista pelkkä tuoksu tai lipuntarkastajan univormu
Seuraava artikkeliFinlandia-ehdokas Antti Hurskainen kritisoi kirkon tapaa hoitaa jäsenkatoaan: ”Ärsyttävää on se, kun yritetään miellyttää”

Ei näytettäviä viestejä