Kesäjuhlilla pidettiin vuosikokouksia – Katso keitä valittiin hallituksiin

Viime viikonloppuna hengellisten kesäjuhlien yhteydessä osa herätysliikkeistä piti myös vuosikokouksensa ja valitsi jäseniä hallitukseensa tai johtokuntaansa.

Herättäjä-Yhdistyksen vuosikokouksessa 1.7. hallituksen erovuorossa olleet Minna Kettunen Lapinlahdelta, Tapani Rantala Tampereelta ja Outi Uusimäki Oulusta valittiin uudelle kaudelle.

Suomen Rauhanyhdistysten Keskusyhdistyksen vuosikokouksessa 2.7. johtokunnan puheenjohtajaksi valittiin Matti Taskila Kannuksesta, ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi Valde Palola Vantaalta ja toiseksi varapuheenjohtajaksi Matti Niemelä Oulusta. Uusiksi jäseniksi johtokuntaan valittiin Jussi Karjula Muhokselta, Samuli Korteniemi Rovaniemeltä ja Leo Paaso Oulusta.

Suomen Luterilaisen Evankeliumiyhdistyksen kesän jäsenkokouksessa 2.7. hallituksesta olivat erovuorossa Hannu Kippo, Eveliina Känsälä, Timo Punkeri ja Jussi Seppälä. Känsälä ja Punkeri valittiin uusille kausille ja uusina edustajina hallitukseen valittiin Kari Hämäläinen Alavudelta ja Kalle Pajala Helsingistä.

Edellinen artikkeliKolumni: Jeesus antoi tehtävän, ei virkanimikkeitä
Seuraava artikkeliPääkirjoitus: Juhlaviikonloppu kokosi vähemmistöjä – Ihmisyyteen liittyy kaipuu kuulua heimoon

Ei näytettäviä viestejä