”Kerta mörön­syöttinä riitti” – Menneissä piispan­vaaleissa ehdolla olleet kertovat, mitä ehdokkuudesta jäi käteen

Piispaksi ei pyritä, sanottiin ennen hurskastellen, ja sanotaan joskus vieläkin. Piispaksi kuitenkin pyydetään, ja jos pyyntöön vastaa myöntävästi, on hiipan alle myös haluttava, pyrittävä, sillä kampanjointi on pitkä ja intensiivinen prosessi. Miltä tuntuu olla mukana ehdokasjoukossa? Mitä ehdokkuus vaatii ja mitä se antaa? Jääkö kampanjoinnista kitkerä sivumaku vai myönteinen tunnelma? Lisäsikö ehdokkuus itsetuntemusta? Kotimaa kysyi…

Kiitos, kun tuet luotettavaa journalismia!

Uuden tilaajan etu: Ensimmäinen kuukausi vain 1 €!

Innostutko ajankohtaisista aiheista ja laadukkaasta merkityksellisestä sisällöstä? Jos et ole vielä Kotimaan digitilaaja, nyt on loistava hetki tutustua mediaan ja aloittaa tilaus. Saat ensimmäisen kuukauden erikoishintaan vain 1 €, ja pääset syventymään kiinnostavaan sisältöömme välittömästi.

Erikoistarjous on voimassa vain rajoitetun ajan ja ainoastaan uusille asiakkaille.

Kuukauden tutustumisjakson jälkeen Kotimaan digitilaus jatkuu automaattisesti hintaan 9,90 €/kk, voit perua tilauksen koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu tästä

Edellinen artikkeliHilveliisa Ukkonen 60 vuotta – ”Nuorten innostus ja kokosydäminen hengellisyys puhuttelivat lähettivuosina Slovakiassa”
Seuraava artikkeliDiakonissalaitos aloittaa toimi­alojen johtoa ja konserni­palveluiden henkilöstöä koskevat yt-neuvottelut

Ei näytettäviä viestejä